
کوهنانی نیوز،علی صفر بیرانوند رییس دادگستری شهرستان کوهدشت در جمع اصحاب رسانه از خبرنگاران به عنوان چشم و گوش مردم یاد کرد و گفت: از رسانه ها انتظار می رود واقعیات جامعه را با دقت و به موقع منعکس کنند.
وی افزود: اولویت مجموعه قضایی شهرستان کوهدشت حفظ نظم و امنیت عمومی و حقوق بیت المال و حقوق شهروندی می باشد و با برهم زنندگان نظم عمومی برخورد قاطع و جدی صورت می گیرد.
وی افزود: از همشهریان محترم و اصحاب رسانه تقاضا داریم ما را در جلوگیری از تخریب و تصرف منابع و اراضی ملی یاری رسانند.
صفر بیرانوند در ادامه از مشکل کم آبی شهرستان کوهدشت ابراز نگرانی کرد و افزود: از مدیرکل آب و فاضلاب استان لرستان درخواست می کنیم به صورت ویژه به مشکل کم آبی شهرستان ورود پیدا کنند و مشکل کم آبی را به صورت ویژه در دستور کار قرار دهند.
انتهای پیام/
خبرنگار ::

خبر پیشنهادی:ما
فرهنگی۱۴۰۱٫۱۲٫۲۹توصیهنامه تقارن نوروز ۱۴۰۲ و ماه مبارک رمضان
اجتماعی۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸«سعید چراغیان» به عنوان رئیس جدید اداره گاز کوهدشت منصوب شد
اجتماعی۱۴۰۱٫۱۲٫۲۶پیگیری خبر /بازدید معاونت راهداری اداره کل لرستان از پل تخریبی محور وسکور کوهنانی
اجتماعی۱۴۰۱٫۱۲٫۲۳برنامه اشتغالی دولت برای دهک های کم درآمد در سال ۱۴۰۲