
به گزارش پایگاه خبری کوهنانی نیوز از کوهدشت، سردار حاجیمحمد مهدیاننسب ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی این شهرستان اظهار داشت: قدمت تاریخی یکی از ویژگیهای قابلتوجه کوهدشت است و باید در کنار فرهنگ، موقعیت جغرافیایی و نیز سایر ویژگیها به زیرساختهای این شهرستان توجه کرد.
وی از راهاندازی یک پاسگاه جدید در کوهدشت خبر داد و افزود: پاسگاه انتظامی در سهراهی زانوگه با تصویب ستاد کل نیروهای مسلح بهزودی در این شهرستان راهاندازی میشود.
فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به اینکه کوهدشت همچنان فاقد سیستم پایش تصویریست، عنوان کرد: امنیت اساس و زیربنای همه مسائل مهم مانند مسائل اقتصادی، سیاسی و فرهنگی بوده و همکاری قضایی نیز لازمه انجام مأموریتهای پلیس است.
وی به برگزاری انتخابات سال گذشته در لرستان اشاره و بیان کرد: امنیت برگزاری این انتخابات ستودنی بود و انتخابات در شهرستان کوهدشت نیز با همکاری اعضای شورای تأمین در امنیت کامل برگزار شد.
مهدیاننسب با بیان اینکه استان لرستان در سال گذشته در برخورد با اراذل و اوباش پساز تهران در رتبه دوم کشور قرار گرفتهاست، گفت: تمام تلاش خود را برای خدمت مضاعف به مردم ادامه میدهیم.
فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به سالروز عملیات مرصاد خاطرنشان کرد: پنجم مرداد روزی تاریخساز در کشور است و شهدای بیشماری مانند شهید سپهبد صیاد شیرازی زحمت زیادی کشیدند و منافقین را نابود کردند.
در این مراسم سرهنگ نبیالله قاسمی بهعنوان فرمانده جدید نیروی انتظامی کوهدشت منصوب و معارفه شد و از زحمات سرهنگ عباس دولتشاهی فرمانده سابق این شهرستان نیز تقدیر بهعمل آمد.
انتهای پیام/
خبرنگار ::

خبر پیشنهادی:ما
اجتماعی۱۴۰۲٫۰۱٫۰۵امداد رسانی به دامداران گرفتار در ارتفاعات «خرگوشناب» شهرستان سلسه
فرهنگی۱۴۰۲٫۰۱٫۰۴فلسفه ماه رمضان تقوای الهی و نزدیکتر شدن به مقام قرب الهی است
اجتماعی۱۴۰۲٫۰۱٫۰۳ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی برای مددجویان در دست اقدام است/ لرستان در واگذاری زمین در شهرها جلوتر است.
فرهنگی۱۴۰۱٫۱۲٫۲۹توصیهنامه تقارن نوروز ۱۴۰۲ و ماه مبارک رمضان