
به گزارش پایگاه خبری کوهنانی نیوز :، سرهنگ نبیالله قاسمی ظهر امروز در مراسم رونمایی از کشفیات قاچاق در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار داشت: نیروهای انتظامی کوهدشت در استمرار طرحهای امنیت اقتصادی و امنیت اجتماعی بیشاز هشت میلیارد تومان انواع کالای قاچاق را کشف کردند.
وی با اشاره به توقیف یک دستگاه کامیون حامل سوخت قاچاق افزود: مأموران انتظامی کوهدشت پساز توقف این خودرو و بازرسی از آن ۳۲ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوییل را کشف کردند.
فرمانده انتظامی کوهدشت عنوان کرد: کشف یک دستگاه لودر قاچاق به ارزش بیشاز هفت میلیارد تومان، کشف و ضبط لوازم آرایشی و بهداشتی و لوازم خانگی از دیگر اقدامات پلیس این شهرستان در راستای مبارزه با کالای قاچاق است
وی با تأکید به اینکه بیشاز ۲۵ کیلوگرم انواع موادمخدر با تلاش پلیس مبارزه با موادمخدر کوهدشت کشف و ضبط شدهاست، بیان کرد: در این راستا ۱۵ نفر خردهفروش موادمخدر دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شدند.
قاسمی با اشاره به انهدام باند سارقان توسط پلیس آگاهی کوهدشت گفت: در این راستا بیشاز ۲۰ فقره سرقت منازل و مغازه متلاشی و همچنین بیشاز ۱۱۰ وسیله نقلیه متخلف و دارای دستور قضایی توقیف شدهاست.
فرمانده انتظامی کوهدشت خاطرنشان کرد: ۱۷۰ متهم و محکوم تحتتعقیب مراجع قضایی توسط نیروهای انتظامی این شهرستان دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح قضایی تحویل داده شدند.
انتهای پیام/
خبرنگار ::

خبر پیشنهادی:ما
اجتماعی۱۴۰۲٫۰۱٫۰۵امداد رسانی به دامداران گرفتار در ارتفاعات «خرگوشناب» شهرستان سلسه
فرهنگی۱۴۰۲٫۰۱٫۰۴فلسفه ماه رمضان تقوای الهی و نزدیکتر شدن به مقام قرب الهی است
اجتماعی۱۴۰۲٫۰۱٫۰۳ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی برای مددجویان در دست اقدام است/ لرستان در واگذاری زمین در شهرها جلوتر است.
فرهنگی۱۴۰۱٫۱۲٫۲۹توصیهنامه تقارن نوروز ۱۴۰۲ و ماه مبارک رمضان