
به گزارش پایگاه خبری کوهنانی نیوز سرهنگ ” نبی اله قاسمی ” در گفت و گو با خبرنگاران گفت: تداوم طرح های امنیت بخش پلیس با هدف پیشگیری از جرائم و افزایش آرامش و امنیت عمومی از جمله اولویت هایی است که با جدیت در برنامه ریزی ها مورد تاکید قرار گرفته است.
وی افزود: در جریان این طرح ۹۴ نفر متهم دستگیر شد.
فرمانده انتظامی کوهدشت در ادامه اظهار داشت: دستگیری یک نفر قاتل فراری ،کشف ۱۷ قبضه سلاح فاقد مجوز، توقیف ۳۰ دستگاه وسایل نقلیه متخلف و کشف ۱۳ راس احشام سرقتی و مقادیری مواد مخدر از دیگر نتایج اجرای این طرح بود.
وی با اشاره به رضایتمندی مردم از اجرای این طرح، از همکاری صمیمانه مردم تشکر کرد و گفت: چنین طرح های امنیتی در طول سال ادامه خواهد داشت و شهروندان میتوانند در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مشکوک، به ویژه در زمینه توزیع انواع موادمخدر، مراتب را به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.
خبرنگار ::

خبر پیشنهادی:ما
اجتماعی۱۴۰۲٫۰۱٫۰۵امداد رسانی به دامداران گرفتار در ارتفاعات «خرگوشناب» شهرستان سلسه
فرهنگی۱۴۰۲٫۰۱٫۰۴فلسفه ماه رمضان تقوای الهی و نزدیکتر شدن به مقام قرب الهی است
اجتماعی۱۴۰۲٫۰۱٫۰۳ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی برای مددجویان در دست اقدام است/ لرستان در واگذاری زمین در شهرها جلوتر است.
فرهنگی۱۴۰۱٫۱۲٫۲۹توصیهنامه تقارن نوروز ۱۴۰۲ و ماه مبارک رمضان