کانال خبری کو هنانی نیوز شبکه های اجتماعی ایتا::

2

ممنوعیت هر گونه سفر در ایام عید سعید فطر

صبح امروز،جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا به ریاست دکتر روحانی و با حضور مسئولین و استانداران سراسر کشور به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد.

کوهنانی نیوز ، دکتر خادمی استاندار لرستان در حاشیه جلسه ستاد ملی کرونا اظهار داشت:در این جلسه بحث‌های مهمی صورت گرفت و خوشبختانه در پیک جدید بیماری، سیر نزولی در کل کشور و در استان ما آغاز شده و به همین ترتیب تعداد بیماران ، میزان ابتلاء و آمار بستری و میزان مرگ و میر در حال کاهش است.

دکتر خادمی با تاکید بر لزوم فاصله گذاری اجتماعی تصریح کرد : سیر نزولی به آن معنا نیست که پروتکل ها کم اهمیت تلقی شود بلکه همچنان باید آنها را رعایت کنیم زیرا در صورت کم توجهی و عدم رعایت ممکن است این پیک، دوباره برگردد.

استاندار لرستان همچنین به موضوع برگزاری آزمون های حضوری دانش آموزان اشاره کرد و گفت: در جلسه امروز،بحث برگزاری آزمون های کنکور و همچنین امتحانات نهایی پایه نهم و دیپلم متوسطه مطرح شد و پس از بررسیهای لازم تصویب شد که آزمون های مذکور با رعایت پروتکل های لازم در موعد مقرر بصورت حضوری برگزار شود۰

دکتر خادمی به تصویب ممنوعیت سفر در ایام مبارک عید فطر اشاره کرد و گفت: طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا از روز سه شنبه ساعت ۱۲ تا روز شنبه ساعت ۱۲ هر نوع مسافرت بین استانی ممنوع است و نیروی انتظامی نسبت به انسداد جاده ها و همچنین اعمال جریمه اقدام خواهد کرد.

وی در خصوص حضور کارکنان در ادارات دولتی گفت: همچنان طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، حضور یک سوم کارکنان در مناطق قرمز و همچنین حضور ۵۰ درصد کارکنان در مناطق نارنجی مورد نظر است.

انتهای پیام/

لینک خبر : https://kohnaninews.ir/?p=18618

برچسب ها