کانال خبری کو هنانی نیوز شبکه های اجتماعی ایتا::

7

تایید صلاحیت بیش از یک هزار داوطلب انتخابات شورا‌های شهر پس از اعتراض و بررسی مجدد/

صلاحیت ۲۲۵ هزار و ۵۵۴ نفر برای شورا‌های روستا تایید شد

،سید حمیدرضا کاظمی، رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی کشور:

کوهنانی نیوز،تاکنون ۶ هزار ۳۹۸ نفر از داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر به این هیئت اعتراض کرده‌اند که صلاحیت یک هزار و ۴۷۲ نفر مورد تایید قرار گرفته است و به وزارت کشور هم اعلام کرده ایم.

در کل روستا‌های کشور ۲۴۵ هزار و ۹۹۴ نفر ثبت نام کرده بودند که امروز آخرین مرحله رسیدگی به صلاحیت این داوطلبان بود. پس از رسیدگی به صلاحیت‌ها، صلاحیت ۲۲۵ هزار و ۵۵۴ نفر از این افراد تایید شد.

۴ هزار و ۳۸۸ نفر در سراسر کشور از شرکت در انتخابات شورا‌ها به عنوان نامزد انصراف داده بودند که در کل ۸ شهر با توجه به تعداد کم ثبت نام کنندگان، حد نصاب لازم را برای تشکیل شورا نداشته است.

با وزارت کشور جلسه‌ای داشتیم تا تدابیری برای شهر‌های بدون حد نصاب لازم اتخاذ شود. همچنین برای روستا‌هایی که ثبت نام لازم را نداشته اند باید پس از انتخابات و هماهنگی وزارت کشور، فکر شود.

انتهای پیام/

لینک خبر : https://kohnaninews.ir/?p=18970

برچسب ها