
عزتی گفت: سامانه سرال برای نظارت بر آموزش در مدارس ابتدایی رونمایی شد.
به گزارش پایگاه خبری کوهنانی نیوز ، رضا عزتی با اشاره به لزوم گسترش خدمات الکترونیک در آموزش و پرورش اشاره کرد و اظهارداشت: سامانه سرال هم با هدف بهبود کیفیت و تسهیل نظارت بر آموزش راه اندازی شده است و این سامانه بومی استان است.
وی افزود: این نرم افزار به مکان یاب متصل است و به همین خاطر حضور راهبر آموزشی در مدرسه محل بازدید لازم است و فعالیت خود راهبر آموزشی هم رصد می شود.
در ادامه علی اکبر دریکوند معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان هم به قابلیت های این سامانه اشاره کرد و گفت: «سرال» دارای گزارش گیری و تحلیل آنلاین است و به محض ثبت اطلاعات توسط راهبر آموزشی تیم مدیریت می تواند اطلاعات را دریافت و تجزیه و تحلیل کند.
وی بیان کرد: این نرم افزار در یک ماه اخیر در اشترینان و بخش زاغه بصورت آزمایشی راه اندازی شد و هم اکنون برای تمام مناطق و نواحی استان قابلیت استفاده دارد.
انتهای پیام/
خبرنگار ::

خبر پیشنهادی:ما
اجتماعی۱۴۰۱٫۱۱٫۱۳احیا و توسعه ۴ طرح پرورش ماهی توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) لرستان
اقتصادی۱۴۰۱٫۱۱٫۱۱اعلام برنامه های فرهنگی دهه فجر در لرستان
اجتماعی۱۴۰۱٫۱۱٫۱۰جشنواره هنرهای تجسمی فجر استان با حضور ۱۰۰ هنرمند برگزار میشود.
اجتماعی۱۴۰۱٫۱۱٫۰۹
المپیاد ورزشی گرامیداشت دهه مبارک فجر در مخابرات منطقه لرستان برگزار می شود .