مدیر عامل شرکت آب فاضلاب لرستان گفت: امسال ۷۰روستای استان از آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره مند می شوند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب لرستان افزود: در لرستان هیچ گونه آب پایداری نداریم ولی با توجه به ضرورت سد شهید بروجردی و آب سرده بروجرد و سد مخملکوه خرم آباد
به گزارش پایگاه خبری کوهنانی نیوز ، یاسر اکبریان در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن آمفی تئاتر استانداری برگزار شد گفت: در بحث تنش آبی در شهر پلدختر مطالعات سد چولهول انجام گرفته و منتظر اجرایی شدن هستیم.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب لرستان افزود: در لرستان هیچ گونه آب پایداری نداریم ولی با توجه به ضرورت سد شهید بروجردی و آب سرده بروجرد و سد مخملکوه خرم آباد و همچنین سد چولهول در سطح استان داریم که تخصیص آب شرب دارند امیدواریم بتوانیم از این ظرفیت در سال های آینده استفاده کنیم.
وی بیان کرد: قرارگاه امام حسن مجتبی 50درصد پیشرفت فیزیکی دارد و این آمادگی را داریم که طبق تفاهم نامه ایی که در سطح وزارت نیرو با سپاه پاسداران و قرارگاه امام حسن مجتبی بسته شده روستاهایی که بالای 20خانوار جمعیت دارند که برآورد آن 1500میلیارد تومان است که انشالله بتوانیم این مهم محقق شود.
اکبریان بیان کرد: در سفر رئیس جمهور به استان 8مصوبه که 770میلیارد تومان اعتبار داشت که تاکنون 430میلیارد تومان از آن محقق شده است.
این مقام مسئول اظهار کرد: برای تکمیل تصفیه های خانه فاضلاب لرستان حدود 1700میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
مدیر عامل شرکت آب فاضلاب لرستان گفت: امسال 70روستای استان از آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره مند می شوند.