کانال خبری کو هنانی نیوز شبکه های اجتماعی ایتا::

2

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان:فعالیت ۳۲ راهدارخانه در استان لرستان

امسال سه راهدارخانه در پلدختر، کوهدشت و سلسله ساخته می‌شود.

۱۲

به گزارش پایگاه خبری کوهنانی نیوز از خرم آباد، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان از فعالیت ۳۲ راهدارخانه در استان خبر داد.
عباس شرفی افزود: در سال جاری ۳ راهدارخانه دیگر در شهرستان‌های پلدختر، کوهدشت و سلسله ساخته می‌شود.
وی طول راه‌های استان لرستان را ۷ هزار و ۹۵۰ کیلومتر اعلام کرد و گفت: این راه ها شامل آزادراه، بزرگ راه، راه اصلی و فرعی آسفالته و خاکی است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان با اشاره به این که در سال های اخیر ۵ راهدارخانه به راهدارخانه‌های استان اضافه شده است، تصریح کرد: در حال حاضر ۳۲ راهدارخانه در استان لرستان فعال است.
شرفی خاطرنشان کرد: احداث ساختمان اداره راهداری شهرستان رومشکان و بهسازی ساختمان اداره راهداری کوهدشت از برنامه‌های پیش روی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان است.
وی ابراز امیدواری کرد: طی سال‌های آینده تمامی محورهای ارتباطی لرستان از راهدارخانه‌های مجهز و استاندار برخوردار شود.

انتهای پیام/

لینک خبر : https://kohnaninews.ir/?p=18663

برچسب ها