به گزارش کوهنانی نیوز به نقل از خبرگزاری «حوزه» از خرم آباد حجت الاسلام سید علی موسوی، ظهر امروز در جلسه ارزیابی و هم اندیشی با موضوع بررسی مسائل حوزه علمیه خواهران لرستان، با اشاره به رسالت سنگین حوزه های علمیه در تعمیق و گسترش معارف دینی در جامعه، گفت: مبلغان باید علاوه بر تبلیغ اموزه های دینی، با برنامه ریزی منسجم و هدفمند در راستای مقابله با جنگ نرم دشمن رسالت خود را انجام دهند .
وی با اشاره به اینکه اخلاص و دلسوزی در عرصه تبلیغ از جمله مولفه های اثرگذار است، خاطر نشان کرد: حوزویان باید با تهذیب نفس و تسلط بر دانش روز، پاسخگوی شبهات آحاد جامعه به ویژه نسل جوان باشند .
مدیر حوزه علمیه خواهران استان لرستان در ادامه با اشاره به اینکه تقویت زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه های علمیه راهکاری مهم برای عملیاتی سازی اهداف دینی و انقلابی و تربیت مبلغانی با توان علمی بالا است، گفت: با گسترش و توسعه فضاهای آموزشی حوزه و همچنین بروز رسانی تجهیزات این اماکن شاهد رونق فعالیت های علمی، تبلیغی و پژوهشی در بین طلاب خواهیم بود.
حجت الاسلام موسوی همچنین با اشاره به آمار بالای شرکت کنندگان حوزه خواهران در جشنواره علامه حلی و همچنین مسابقات رشد و جشنواره بانوی کرامت، گفت: امید می رود با فراهم سازی زیرساخت های پژوهشی از جمله احداث و تجهیز کتابخانه های مدارس علمیه بتوانیم از طرح های پژوهشی طلاب خواهر لرستانی حمایت نماییم .
وی در ادامه با ارائه گزارشی از وضعیت حوزه علمیه خواهران استان لرستان، با اشاره به طرح های عمرانی در دست ساخت حوزه استان، بیان داشت: مدرسه خواهران زینبیه خرم آباد هم اکنون در حال ساخت است و با احداث ساختمان این مدرسه طلاب سطح ۳ رشته تفسیر و علوم قرآنی می توانند در فضای فیزیکی مطلوب، از امکانات آموزشی بهره مند شوند .
مدیر حوزه علمیه خواهران استان لرستان ادامه داد: ساختمان مدرسه خواهران شهرستان نورآباد نیز در حال احداث است و تملک زمین جهت ساخت مدرسه کوهدشت هم انجام شده و بزودی عملیات ساختمانی آن آغاز خواهد شد.
حجت الاسلام موسوی همچنبن با اشاره به درخواست احداث ساخت مدارس علمیه در شهرهای کوهنانی و بیرانشهر استان لرستان نیز گفت: امید می رود با همت خیران و پیگیری های لازم در آینده نیز این شهرها از مدارس علمیه خواهران بهره مند شوند و علاقمندان بتوانند به تحصیل علوم حوزوی بپردازند .
خبرنگار ::

خبر پیشنهادی:ما
اجتماعی۱۴۰۱٫۱۱٫۱۳مشمولان غایب بالای سه سال در محل سکونت خود خدمت خواهند کرد.
اجتماعی۱۴۰۱٫۱۱٫۱۲زنگ انقلاب اسلامی در مدارس شهرهای مختلف استان لرستان نواخته شد.
اجتماعی۱۴۰۱٫۱۱٫۱۱تقویت مرجعیت رسانههای داخلی راهکار خنثیسازی جنگ شناختی دشمن است
اجتماعی۱۴۰۱٫۱۱٫۱۰چهارخطه خرمآباد – کوهدشت تا پایان سال مالی ۱۴۰۲ به بهرهبرداری خواهد رسید.