
معاون نظارت و بازرسی صمت لرستان گفت: طرح نظارتی مشاوران املاک استان آغاز و به مدت ۳ روز ادامه دارد.
به گزارش پایگاه خبری کوهنانی نیوز ، امیر طولابی اظهارداشت: طرح ویژه نظارتی مشاوران املاک لرستان در قالب۳۰ اکیپ بازرسی آغاز و بهمدت سه روز متوالی ادامه خواهد داشت.
وی افزود: در این طرح که بهصورت گشت مشترک با تعزیرات حکومتی اجرا خواهد شد نرخنامه، فاکتور دریافت هزینه کمیسیون، کدرهگیری، پروانه کسب و سایر مواردی که در قوانین نظام صنفی برای هر واحد صنفی مشاوران املاک وجود دارد بررسی خواهد شد.
معاون نظارتوبازرسی صمت لرستان بیان کرد: در این طرح سه روزه استانی در دو شیفت صبح و عصر، مشاوران املاک بازرسی و در صورت مشاهده و احراز تخلف پروندههای تخلفاتی تشکیل و جهت صدور رای به تعزیرات حکومتی ارسال خواهند شد.
از همه هم استانیها درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف واحدهای مشاورین املاک اعم از عدم نصب نرخنامه، عدم صدور فاکتور دریافت هزینه کمیسیون و سایر موارد با شماره تلفن ۱۲۴ سازمان صمت تماس حاصل کنند.
انتهای پیام/
خبرنگار ::

خبر پیشنهادی:ما
اجتماعی۱۴۰۱٫۱۱٫۱۸واکسیناسیون دامهای عشایر علیه بیماریهای آبله و طاعون در لرستان
اجتماعی۱۴۰۱٫۱۱٫۱۷پرداخت ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی به زنان سرپرست خانوار استان لرستان
شهدا ایثارگران۱۴۰۱٫۱۱٫۱۶گزارش تصویری : برگزاری ابروی محله شهیده توران آقامرادی پای آستان بخش کوهنانی
فرهنگی۱۴۰۱٫۱۱٫۱۴نقش پررنگ انقلاب در بیداری جهان اسلام