
اعضای هیأت امنای موسسه در شهرستان کوهدشت،خواستار توجه مسوولان شهرستان به بحث درمان و عمل کودکان مورد حمایت این موسسه که از بیماری های مادر زادی و نابهنجاری خاص از بدو تولد رنج می برند شد.
به گزارش پایگاه خبری کوهنانی نیوز ،دکتر دلشاد مدیرعامل موسسه محکم و پزشکان این موسسه با حضور در بیمارستان امام خمینی(ره)کوهدشت به معاینه کودکان و نوزادان دارای ناهنجاری مادرزادی پرداخت
در این بازدید دکتر صلاح الدین دلشاد با همراهی مدیرات موسسه و اعضای هیأت امنای موسسه در شهرستان کوهدشت،خواستار توجه مسوولان شهرستان به بحث درمان و عمل کودکان مورد حمایت این موسسه که از بیماری های مادر زادی و نابهنجاری خاص از بدو تولد رنج می برند شد.

دکتر دلشاد با تشکر از همکاری های مهندس گراوند سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان و پرسنل این شبکه در شناسایی بیماران گفت:شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهدشت برای آنکه حتی یک بیمار هم بدون درمان نباشد می تواند به عنوان بازوی توانند برای شناسایی بیماران در کنار موسسه باشد.
لازم به ذکر است در این موسسه بیش از ۵۰ بیماری ناهنجار مادرزادی که فرد از بدو تولد با آن متولد شده و درمان آنها پرهزینه است از سوی پزشکان این مجموعه تحت پوشش درمانی رایگان قرار می گیرد
انتهای پیام/