کانال خبری کو هنانی نیوز شبکه های اجتماعی ایتا::

0
پلیس لرستان

توصیه های پلیس لرستان به اصناف وکسبه

با توجه به ایام پایانی سال و شلوغی بازار و در راستای پیشگیری از وقوع سرقت، توصیه‌هایی را به صنوف ارائه و از مغازه‌داران و متصدیان طلا فروشی ها خواست توصیه‌های پلیسی ذیر را مد نظر قرار دهند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرمانده انتظامی لرستان گفت: اصناف و کسبه با رعایت نکات ایمنی و توصیه های پلیس، راه هرگونه سوءاستفاده را از سارقان و فرصت‌ طلبان سلب کنند.

به گزارش پایگاه خبری کوهنانی نیوز،سرهنگ”علی گلالی” در گفت‌ وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: با توجه به ایام پایانی سال و شلوغی بازار و در راستای پیشگیری از وقوع سرقت، توصیه‌هایی را به صنوف ارائه و از مغازه‌داران و متصدیان طلا فروشی ها خواست توصیه‌های پلیسی ذیر را مد نظر قرار دهند.

۱- هنگام فروش کالا یا خدمات به مشتریان و استفاده از کارت خوان واحدهای صنفی و اماکن عمومی، لازم است خریدار شخصاً نسبت به وارد کردن رمز کارت خود اقدام کند.
۲- از خرید و فروش کالای دست دوم بدون رویت فاکتور مربوطه و ثبت دقیق مشخصات شخص فروشنده و کالا خودداری شود.
۳- حتماً کارت شناسایی اشخاصی که تحت عنوان مأمور قصد کنترل چک پول و اشیاء خریداری شده را دارند را رؤیت نمایید.
۴- مغازه را قبل از مسافرت به افراد مطمئن و امین در محل بسپارند.
۵- متصدیان واحدهای صنفی از نمایش وسایل، اشیاء گرانبها و دارایی خود به دیگران خودداری نمایند.
۶- واحدهای صنفی حتی المقدور مجهز به سیستم های امنیتی هشدار دهنده سرقت باشند.
۷- بر روی نورگیر و پنجره ها بالاخص در طبقات همکف و مسیر لوله های گاز حفاظ نصب کرده و از قفل های محکم و ضدسرقت استاندارد بر روی درب ورودی واحدهای صنفی استفاده شود.
۸- بر روی درب و پنجره ها، نورگیر و ورودی کانال های کولر حفاظ مناسب نصب نموده و از قفل های ضدسرقت و استاندارد برای درب واحد صنفی استفاده نمایند.
۹- چنانچه واحد صنفی مجهز به سیستم ضد سرقت و دوربین مداربسته می باشد محل نصب و نگهداری سرور آنها طوری انتخاب گردد که سارقان نتوانند آن را به سهولت تشخیص دهند.
۱۰- درهای ورودی مغازه را از نوع کرکره ای مشبک انتخاب نموده و شب ها نیز در محل مزبور روشنائی کافی وجود داشته باشد.
۱۱- در مواقع تعطیلات چند روزه حتماَ بین تعطیلات از مغازه سرکشی و قفل ها بازدید شوند.
۱۲- چنانچه در مجاورت یا پشت مغازه شما ملک مخروبه ای وجود دارد دیوارهای مغازه را با آهن و بتون محکم و غیر قابل نفوذ نمایید.
۱۳- افرادی که در واحدهای صنفی تحت عنوان فروشنده، شاگرد و غیره شاغل هستند لازم است ضمن شناسایی دقیق دارای ضمانت و تأیید اشخاص مطمئن بوده و برای اطمینان بیشتر چند تن از اقوام آنان نیز شناسائی شوند.
۱۴- به کارگران و خدمه واحدهای صنفی اجازه ورود افراد غیر (با عنوان بستگان، دوست و همشهری) به قسمت های خصوصی واحد صنفی (پشت پیشخوان، صندوق و غیره) را ندهند.

انتهای پیام

لینک خبر : https://kohnaninews.ir/?p=58441

برچسب ها