عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: طبق قانون ۹۵ گفته شده که آموزشدهندگان نهضت میتوانند به صورت حقالتدریسی به کار خود ادامه دهند اما آموزش و پرورش این موضوع را قبول ندارد و اجرا نکرد و این دغدغه جدید آموزشدهندگان نهضت است. آموزشیاران نهضت سوادآموزی در آموزش و پرورش گفت: در قانونی که تصویب شد، معلمان ۴ […]
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: طبق قانون ۹۵ گفته شده که آموزشدهندگان نهضت میتوانند به صورت حقالتدریسی به کار خود ادامه دهند اما آموزش و پرورش این موضوع را قبول ندارد و اجرا نکرد و این دغدغه جدید آموزشدهندگان نهضت است.
سید محمد جواد ابطحی، با اشاره به بلاتکلیفی آموزشیاران نهضت سوادآموزی در آموزش و پرورش گفت: در قانونی که تصویب شد، معلمان ۴ گروه شدند که گروه آموزشدهندگان نهضت نیز تعیین تکلیف شدند منتها اعتراض این گروه این است که میگویند ما با آن ۳ گروه دیگر چه فرقی داریم که آنها آزمون ورودی ندارند و ما آزمون ورودی داریم که این یکی از مشکلات آنها است.
آموزشدهندگان نهضت میتوانند به صورت حقالتدریسی ادامه دهند اما آموزش و پرورش این موضوع را قبول ندارد و اجرا نکرد
اثبات همکاری آموزشدهندگان نهضت یکی از دغدغههای این افراد است
نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی افزود: مشکل دیگر این افراد اثبات همکاری آنها بود که ما میگفتیم که باید فیش حقوقی از دولت میگرفتند که نداشتند و ما این را حذف کردیم. بحث ۴۰ سال سن مطرح بود که بحث سن نیز حذف شد چون پیمانی هستند؛ دغدغه آموزشدهندگان نهضت این بود که از ظرفیت حقالتدریسیها استفاده میکنید که آنها بیمه هستند و زمانی که نوبت به ما میرسد، بودجه و سازمان امور استخدام کشوری طی تعاملی که دارند برای ما ردیف مشخص نمیکنند و سر ما بیکلاه میماند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طبق قانون ۹۵ گفته شده که آموزشدهندگان نهضت میتوانند به صورت حقالتدریسی ادامه دهند اما آموزش و پرورش این موضوع را قبول ندارد و اجرا نکرد و این دغدغه جدید آموزشدهندگان نهضت است.
نمیدانم چرا آموزش و پرورش میگوید نیاز نداریم و معلمهایمان را تامین کردیم
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اظهار داشت: طی صحبتی که با شاپور محمدزاده رئیس نهضت داشتیم به ایشان گفتم از عمد به قانون ۹۵ متعرض نشدیم و در قانون ۹۷ نگفتیم که قانونهای پیشین نسخ و یا لغو شده تا آموزش و پرورش بتواند از اینها به عنوان حقالتدریس استفاده کند چراکه به وجود این افراد نیاز است. بنده تعجب میکنم که چرا آموزش و پرورش میگوید نیاز نداریم و معلمهایمان را تامین کردیم.
ابطحی افزود: اخیرا معاون آموزش ابتدایی شهرستان خمینی شهر به دفتر بنده آمده بود و معترض بود که اگر خیلی خودمان را جمع و جور کنیم بالاخره ۱۳۰ معلم در آموزش و پرورش خمینی شهر داریم که فقط ۱۳ نفر را دانشگاه فرهنگیان میدهد و سوال اینجاست که با این کمبود نیرو باید چه کار کنم؟ حالا آقایان میگویند که معلم داریم و باید پرسید از کجا تامین میکنید؟
ظرفیت برای تامین نیرو از همین آموزش دهندگان نهضت وجود دارد
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه ظرفیت برای تامین نیرو از آموزش دهندگان نهضت وجود دارد، تصریح کرد: آموزش و پرورش باید همکاری لازم را داشته باشد و آیین نامهای که تدوین شد هرچه زودتر باید به هیات وزیران برود و در آنجا روی آییننامهای که کمیته بر آن توافق کرده دستکاری نشود تا انشاءالله تصویب و ابلاغ شود چراکه فرصتی نداریم.
ابطحی با ابراز تعجب از اینکه برخی از دوستان آموزش و پرورشی گفتند که این آییننامه را برای سال ۹۹ میخواهیم اجرا کنیم، گفت: این خلاف است چراکه ما در بودجه ۹۸ ردیف و پول برای استخدام جدید برای قانون ۹۷ گذاشتیم و اگر اجرا نشود، وزارتخانه کار خلاف قانون مرتکب میشود.
آموزش و پرورش باید یک ساماندهی دقیقی در رابطه با نیروهایش داشته باشد
این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: آموزش دهندگان نهضتی نیز در این آزمون شرکت میکنند ولی برخی از این افراد مربوط به قبل از سال ۹۲ نیستند و میخواهند خودشان را به این دسته از متقاضیان ملحق کنند تا در آزمون شرکت کنند.
برای استخدام ۳۰ هزار نفر بودجه گذاشته شده
وی در پاسخ به این سوال که آیا در این رابطه مشکل مالی وجود دارد، گفت: بله مشکل مالی که وجود دارد البته برای استخدام ۳۰ هزار نفر امسال در بودجه پول آوردیم اما یک سری حقالتدریسیها هستند که باید دانشگاه فرهنگیان را بروند، امتحان دهند و گروه دیگر این افرادی هستند که باید آزمون ورودی دهند و بعد به دانشگاه فرهنگیان بروند حالا آموزش و پرورش میتواند از بین این افراد استفاده کند، راهحل وجود دارد اما برخی از عناصر وزارتخانه تمایلی به این طرح ندارند و از اول نیز مخالف بودند
ابطحی عنوان کرد: در کمیسیون نیز برخی از اعضا مخالف بودند و میگفتند که از دانشگاهها فارغالتحصیل زیاد داریم و همه باید در آزمون ورودی شرکت کنند و بهترینها گزینش شوند، حرف این افراد درست است اما اولا در بین همین افراد لیسانس، فوقلیسانس و دکترا داریم و دوم اینکه این افراد تجربه کار و درس دادن دارند و فرزندان این آب و خاک هستند.
تا سال ۱۴۰۰ به مرز ۳۰۰ هزار بازنشسته در آموزش و پرورش میرسیم
این نماینده مردم در مجلس دهم خاطرنشان کرد: بنده معتقد هستم که آموزش و پرورش تا سال ۱۴۰۰ به حدی کمبود نیرو دارد که ممکن است به مرز ۳۰۰ هزار نفر بازنشسته برسیم که اگر حتی تمام این افراد را جذب کنیم و از ورودیها نیز بگیریم باز هم کُمیتمان لنگ است و معتقد هستم که آموزش و پرورش باید یک ساماندهی دقیقی در رابطه با نیروهایش داشته باشد./
وضعیت بازار بورس : بسته تعداد معاملات : 263,061 حجم معاملات : 7,998B ارزش معاملات: 65,814B ارزش بازار : 67,131,382B تعداد نماد مثبت : 182 تعداد نماد منفی : 296
شاخص کل بورس
2,065,548.82 (9924.92) (0.48%) 1403/06/25 20:01
شاخص کل فرابورس
21,567.62 (22.89) (0.11%) 1403/06/25 20:01
وضعیت بازار فرابورس : بسته تعداد معاملات : 139,288 حجم معاملات : 6,133B ارزش معاملات : 220,061B ارزش بازار : 11,461,979B تعداد نماد مثبت : 199 تعداد نماد منفی : 177