کانال خبری کو هنانی نیوز شبکه های اجتماعی ایتا::

5

نظارت ما کیفی و قانونی است و استصوابی نیست

سید حمیدرضا کاظمی رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای کشور:

کوهنانی نیوز،یکی از کارگروه‌های ما وظیفه دارد تمام پرونده‌هایی که هیچ مراجعی درباره آنها اظهار نظر نکردند مورد بررسی قرار دهند و آنها را به صورت جداگانه مورد بازنگری قرار داده و اینجا اعلام میکنم تمام پرونده هایی که هیچ کدام از مراجع قانونی در خصوص آنها اظهار نظری نکرده اند تایید صلاحیت خواهند شد. 

مراجع ما در روند بررسی صلاحیت‌ها مراجع قانونی است از این رو مجلس اصرار دارد به مدارک و مستنداتی که مراجع برای ما ارسال می کند استناد کند.

به جز مراجع چهارگانه، پلیس بین‌الملل، وزارت دادگستری، ثبت احوال، دیوان محاسبات، سازمان بازرسی و نهادهای دیگر در روند بررسی صلاحیت‌ها تاثیر دارند. و قانون اجازه داده است سایر نهاد ها نیز به تشخیص هیئت نظارت در مسیر بررسی ها مورد استفاده قرار گیرند.

اعتراضات تا ۱۸ خردادماه جمع بندی می شود و در نهایت نتیجه به داوطبان اعلام خواهد شد تا در زمان مقرر تبلیغات، نامزدها بتوانند تبلیغات خود را آغاز کنند.

انتهای پیام/

لینک خبر : https://kohnaninews.ir/?p=18715

برچسب ها